Svi Poslovi Mjesto rada
in Zagreb - 26. 11. 2013.
by Student
Promidžba, marketing

OPIS POSLA: Isključivo rad na kompjuteru i dogovaranje preko telefona (prezentacija, naplaćivanje itd) i PR kada bude party. (u planu je prije Nove godine jedan party i hostesiranje posebno)

IDEALAN KANDITAT/ICA: Isključivo WEB DIZAJNER s poznavanjem MICROSOFT OFFICE

BROJ OSOBA: 1 m/ž, prednost iz Zagreba

MJESTO RADA: Ured u stanu na Vrbanima (trenutno), budući lokal na istoj adresi.

RADNO VRIJEME: 9-15 (dogovor)

VREMENSKI PERIOD RADA : Do daljnjeg i za stalno.

NAKNADA PO SATU/PLAĆA: 20 kn sat, za početak.

OSTALO:

Tvrtka Kokica d.o.o. je osnovana 2006 g. kao ugostiteljska radnja. Nakon novih saznanja i ideja odlučio sam posao pokrenuti kao: Marketinška agencija sa kompletnim novinama u toj branši i osobnim eventom !!! (inače nema mjesta na tržištu). Jednostavno bez konkurencije, najbolji.

Radi se o tome da je Kokica budućnost u marketingu, za sve male privatnike koji nisu ni sanjali da će imati dostupan i povoljan marketing od sada će ga imati. I sve je to popraćeno sa Kokica Partyem gdje sudjeluju poznate ličnosti sa Hrvatske estrade(moja poznanstva) a tako i novinari. Projekt je toliko dobar da imamo i sponzore. Sve je provjereno ! Sada kada je recesija Kokica će napraviti da svi pomalo živnu a ako ste svjesni što to znači za ubuduće ne trebam ni govoriti. Osobni event nije stvar preko koje je sve zamišljeno radi se o novoj bussines metodi reklamiranja.

Ne radi se sa internetskim marketingom jer tamo nisam stručnjak a i konkurencija je ogromna, ali to ne znači da ne može. (ako ce trebati internetski marketing imam partnera u poslu) a zato i tražim sposobnog djelatnika/icu.

Ured Vam je osiguran ,telefon i lap-top na korištenje a ja sam terenski radnik.

S obzirom da sam ja u mirovini imate šanse za napredovanje. U planu imam istu stvar napraviti i po drugim gradovima u europi.

Tko misli da ispunjava uvjete u crvenim slovima neka se slobodno javi i odmah kreće s poslom.

Hvala!

Nikola Zlatanović ,www.kokica.com

 

POSLODAVAC: KOKICA d.o.o. je marketinška agencija koja kreće s poslom !

KONTAKT OSOBA: Nikola Zlatanović, kokica24@gmail.com