Svi Poslovi Mjesto rada
in Zagreb - 19. 02. 2014.
by Student
Radilica u suradnji sa Weber Escal-om

Radilica u suradnji sa Weber Escal-om traži entuzijastičnog i probitačnog studenta ili studenticu za posao ugovaranja sastanaka s budućim korisnicima Weber Escal usluga!

O nama

Radilica d.o.o. za edukaciju i savjetovanje, osnovana je početkom 2008. godine od grupe mladih ljudi bogatog iskustva u području psihologije, komunikologije te dugogodišnjeg rada u kontaktnim centrima i ljudskim resursima renomiranih hrvatskih kompanija. Bavimo se edukacijom i razvojem djelatnika zaposlenih u kontaktnom centrima te u svim drugim poslovima iz domene odnosa s korisnicima. Uz edukacije i savjetovanje, za potrebe naših klijenta osmislili smo uslugu partnerske suradnje u kojoj pribavljamo i educiramo najbolje studente. Nakon što studenti prođu selekcijski proces i edukaciju kod nas, odlaze kod naših partnera gdje rade najčešće u kontaktnim centrima, ali

i svim drugim odjelima, ovisno o potrebama partnera.

Opis posla:

rad na izlaznim pozivima
administracija poziva i baze korisnika
radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati
posao je dugoročan
radno mjesto nalazi se u Hrvatskom Leskovcu (direktna linija javnog prijevoza sa Savskog mosta)
satnica iznosi 20 kuna

Potrebno:

reguliran status redovnog studenta/ice
spremnost na svakodnevan rad
želja za dodatnom zaradom
komunikativnost i ljubaznost
samoinicijativnost i želja za razvojem vlastitih komunikacijskih vještina
visoka odgovornost prema radu

Ako si zainteresiran/a, prijavi se u našu bazu na adresi http://studenti.radilica.hr/ i javiš se mail- om na adresu studenti@radilica.hr . Molimo te da ovaj oglas proslijediš svim prijateljima koji odgovaraju profilu osobe koju tražimo i koji bi mogli biti zainteresirani za posao.

Srdačan pozdrav,

Radilica

P.S. Prati nas na Facebooku (http://www.facebook.com/pages/Radilica/) i primaj informacije o novim poslovima na svoj news feed!

Radilica d.o.o.

T: 01 4846 885

M: 091 4846 885

E: studenti@radilica.hr

A: VIII Vrbik 17, Zagreb

W: www.radilica.hr