Svi Poslovi Mjesto rada
in Završeni Studentski Poslovi - 18. 07. 2013.
by Student
Uvijeti korištenja web stranice

Korištenjem bilo kojeg dijela ovog projekta smatra se da ste upoznati s uvjetima korištenja projekta te da prihvaćate da ćete ga koristiti na vlastitu odgovornost. Isto tako, navedena pretpostavka se smatra neoborivom (praesumptio juris et de jure).
Zabranjen je svaki sadržaj i ponašanje kojima se krše Ustav i zakoni Republike Hrvatske, međunarodne konvencije koje je Republika Hrvatska ratificirala, kaznenopravne ili građanskopravne norme, sadržaj i ponašanje koji narušavaju ugled projekta, njegovih djelatnika i ostalih korisnika. Takvi sadržaji će odmah biti uklonjeni, a korisnik privremeno ili u slučaju težih i/ili ponovljenih kršenja trajno suspendiran od korištenja projekta i to bez posebnog upozorenja.

Sadržaj unosite na vlastitu odgovornost te isti ne odražava osobni stav vlasnika projekta ni ostalih korisnika, te se oni ne mogu smatrati odgovornima za tuđi sadržaj.

Vlasnik projekta ne snosi odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja uvjeta korištenja. Također, vlasnik projekta ne snosi odgovornost ni za eventualnu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili usluga.

Ne snosimo odgovornost za štetu nastalu korištenjem informacija. Poslovne oglase ne nudimo sami već treća strana i time nismo odgovorni za njihovo korištenje.