Svi Poslovi Mjesto rada
Završeni Studentski Poslovi
in Završeni Studentski Poslovi - 20 Aug, 2013
by Student - no comments

Opis:
Vođenje dječjih rođendana koji traju po 3 sata. Prijem djece u šator, animacija djece tokom rođendana, iznošenje hrane i torte djeci, briga o sokovima I grickalicama. Čuvanje djece dok se igraju na toboganima, pošto se igraonica sastoji od tobogana i dvoraca na napuhavanje te trampolina.

in Završeni Studentski Poslovi - 19 Aug, 2013
by Student - no comments

Opis:
Zadatak komercijalista je istraživanje tržišta, kontaktiranje potencijalnih klijenata (tvrtki), ugovaranje sastanaka te prezentiranje web tehnologija, dogovaranje i sklapanje ugovora.

in Zagreb - 03 Aug, 2013
by Student - no comments

Opis: Kozmo d.o.o. hitno traži apsolventa/icu ekonomije za rad u likvidaturi na duži vremenski period, svaki dan po 8-9 sati.

in Zagreb - 25 Jul, 2013
by Student - no comments

Telefonska prezentacija usluga i proizvoda. Administracija kontakata u računalnom programu.

in Završeni Studentski Poslovi - 24 Jul, 2013
by Student - no comments

Opis posla: Zaprimanje i rješavanje tehničkih problema korisnika. Sastavljanje računala, instalacjia i podešavanje OS-a. Podešavanje LAN i WLAN sustava. Dostava, postavljanje i servisiranje IT opreme kod korisnika. Podešavanje routera, ADSL i sličnih sustava.

in Završeni Studentski Poslovi - 18 Jul, 2013
by Student - no comments

Korištenjem bilo kojeg dijela ovog projekta smatra se da ste upoznati s uvjetima korištenja projekta te da prihvaćate da ćete ga koristiti na vlastitu odgovornost. Isto tako, navedena pretpostavka se smatra neoborivom (praesumptio juris et de jure). Zabranjen je svaki sadržaj i ponašanje kojima se krše Ustav i zakoni Republike Hrvatske, međunarodne konvencije koje je […]